Kiesel Service

Kiesel Skandinavia tilbyder service og reservedele til vores kerneprodukter;
TEREX-FUCHS og alle relaterede redskaber såsom GENESIS sakse, grabber, HAMMEL makulatorer  og MECALAC

Vi bestiller originale dele direkte fra leverandøren eller fra logistikcenteret nær Frankfurt am Main, vores moderselskab KIESEL GMBH, og også direkte fra lokale leverandører i Danmark. På denne måde kan vi sikre vores kunder en høj tilgængelighed af dele.

Kiesel træningsnyheder

Hammel træningen er nu gennemført

Vi investerer tid og penge i regelmæssig teknisk uddannelse af vores serviceteknikere hos leverandørerne. Det er også vigtigt for os, at vores leverandører og den centrale serviceafdeling i Kiesel Group yder support på stedet.

Fuchs certificerede

Vores montører er trænet direkte hos Terex-Fuchs

Alle vores montører deltog i en individuel træning i Fuchs materialehåndtering maskiner i marts, 2023. Træningen blev afholdt af KAI DIETZE på Terex-Fuchs fabrikken i Tyskland.

View certificate
Hammel certificerede

Hammel certifikat – Vores montører er trænet i Hammel produkter

Vores montører deltog i en Hammel træning i marts 2022, på deres hovedfabrikken i Bad Salzungen, Tyskland. De fik en gennemgang af produktsortimentet og blev trænet, blandt andet, i de forskellige hydrauliske og elektriske systemer.

View certificate
Mecalac certificerede

Mecalac certifikat – Vores montører er trænet i Mecalac maskiner

Vores montører deltog i en teknisk træning i Mecalac maskiner i november, 2022, hvor der blev fokuseret på Mecalac AS 600, AS 100, AX og MCl serien. Træningen blev afholdt af Bacar GADJI.

View Certificate